Degut a la notable afició a la bicicleta de muntanya i al nostre increïble entorn, organitzem per tercer any consecutiu aquesta prova de BTT a la nostra vila per tal de recolzar i promocionar aquesta modalitat esportiva i donar resposta a les peticions de molts practicants de primer nivell.



3ª EDICIÓ - 4h. Resistència BTT Castellar del Vallès

Pedalada a pedalada fem camí, y després de gairebé un any son molts el km que possiblement em rodat arreu del país y altres per fora d'aquest, segur.
Doncs dir-vos que estem de nou aquí amb moltes ganes de tornar a afrontar aquest repte d'organitzar les esperades 4 hores de resistència de Castellar del Vallès i trobar-nos enguany tots de nou per gaudir d'aquesta cursa que gràcies al vostre i al nostre esforç gaudirem tots plegats el proper dia 3 de Juliol a les 16h al Parc de Colobrers.

Per aquells que encara no heu pogut gaudir d'aquesta cursa, us convidem a que pregunteu a qualsevol dels més de 200 participants que han viscut les 4 hores de resistència o simplement us convidem a que us apropeu a Castellar del Vallès i opineu si val la pena o no formar part d’aquesta “festa” del gran grup d'amants del BTT que es concentren en aquest acte esportiu.

No es imprescindible ser un biker de primera, tant sols cal una mica d'experiència, capacitat d'esforç i ganes de passar-ho molt i molt bé.

Properament aportarem més informació en referència a la prova.




lunes, 31 de mayo de 2010

Inscripcions obertes

Ja hi han companys que s'han inscrit a la prova.
Hi han corredors tant competitius que volen ser els primers en tot :)

Queda poc més d'un mes, i tot i haver començat els organitzadors a treballar ja tenim ganes que arribi el gran dia.

Esperem que enguany la "festa" sigui encara més exitosa que en darreres ocasions, un repte gens fàcil però entre tots segur que ho farem possible.

Per qualsevol dubte ens podeu escriure al blog o al facebook, grup: 4 hores de resistència.

Ens veiem.

3 comentarios:

Cel dijo...

Hola, volem insciure'ns a les 4 hores de resistència però en un equip mixta (2 nois i una noia). Hi ha categoria mixta? Normalment és així, però no em queda clar a la web. Espero les vostres notícies el més aviat possible per així poder fer les inscripcions.
Moltes gràcies.

raulirium dijo...

En principi no es contempla una categoria mixta, estarieu dins de la general. Però en funció als participants a les diferents categories es possible que fem una menció especial a aquests casos.
Tenim un altre equip que també els hi passa com a vosaltres.
A nivell d'obsequis, avituallaments i demés tindreu com tothom, però de trofeig per categoria mixta en principi no hi compteu.
Animeu-vos, perquè això no es motiu per no venir a gaudir d'una tarda per recordar.
Ens veiem.

Cel dijo...

Gràcies per la resposta. Nosaltres sempre participem en la categoria d'equips mixtes i tot i que ens agrada molt participar en aquest tipus de curses, l'esperit competitiu sempre hi és i la veritat és que no és el mateix competir junt amb altres categories que amb la que et pertoca. Informeu-nos sobre aquest tema i segur que ens decidim a venir que en tenim moltes ganes! Gràcies de nou. Salut i pedals!